“El Comerç de la Massana s’ho val”: campanya de promoció per posar en valor els establiments de la parròquia

A partir d’avui es posa en marxa la campanya “El Comerç de la Massana s’ho val”, una de les accions previstes dins el paquet de mesures presentades al juny sota el lema Impulsem la Massana. La cònsol, Olga Molné, ha explicat que ja s’estan aplicant diverses mesures per contenir la despesa pública i per dinamitzar l’economia. Segons Molné “aquesta campanya de promoció l’hem programat després de la temporada forta de l’estiu per potenciar el nostre comerç i que el públic, tant els massanencs com d’altres parròquies i turistes, valorin la qualitat i varietat dels nostres establiments”.

El conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Josep Maria Garrallà, ha afirmat que “durant el confinament els massanencs es van acostumar a les compres de proximitat i volem que continuar amb aquesta dinàmica. Per això oferim l’al·licient dels vals de descompte directe”. Aquests vals es poden obtenir un cop s’ha fet una compra prèvia a qualsevol establiment de la parròquia. Cal portar el tiquet a l’Oficina de Turisme per validar-lo i canviar-lo per un val de l’import corresponent: per les compres entre 10 i 25 euros s’obtindrà un val de 2 euros; per les compres entre 25 i 50 euros, un val de 5 euros; si compres fins a 100 euros, el val ja se situa en els 10 euros; i si la compra és superior als 100 euros, el val serà de 20 euros. No hi ha límit per a l’obtenció de vals, és a dir, tothom pot fer tantes compres com vulgui i canviar els tiquets per vals de descompte als establiments adherits, que són un centenar.

Garrallà s’ha mostrat molt satisfet amb l’acollida de la campanya, ja que s’hi han adherit pràcticament tots els establiments que treballen de cara al públic. S’han destinat a la campanya un total de 50.000 euros. Un cop s’esgotin els vals, aquests continuaran tenint validesa fins el 31 de desembre. “Després de la campanya farem balanç per veure els efectes que ha tingut i valorarem la conveniència de repetir aquest acció o dissenyar-ne una de nova”, assegura Molné. Els establiments adherits tenen un rètol identificatiu.

També es pot consultar la llista i les bases de la campanya a www.lamassana.ad. Els establiments que ho desitgin s’hi poden adherir en qualsevol moment a través de la mateixa web.

31/8/2020