Presentació

Benvolguts, benvolgudes,

Si esteu llegint aquesta salutació és que esteu navegant per la web del Comú de la Massana, una eina pràctica per estar informats sobre l’activitat i els serveis comunals, realitzar tràmits electrònics i establir contacte directe amb nosaltres.

La comunicació és vital per poder portar a terme una bona gestió i oferir el millor servei a tota la ciutadania. Per això, en els darrers anys hem reforçat la web amb les xarxes socials i també el canal de Telegram, que us convido a seguir, ja que és una manera àgil i senzilla d’estar al dia dels esdeveniments i nous serveis.

La web del Comú de la Massana està en constant evolució, ja que estem ampliant el repertori de tràmits que es poden fer des de la seu electrònica. A més, podeu enllaçar amb la web www.visitlamassana.ad que presenta l’oferta turística de la Massana d’una forma visual i atractiva.

De tots els canals de comunicació, el que més m’agrada és el tu a tu. Per això, no dubteu a demanar cita amb el cònsol menor, amb els consellers o amb mi mateixa. El Comú de la Massana té les portes obertes als ciutadans i ciutadanes perquè tenim clar que la nostra feina és estar al servei del poble.

Us animo a utilitzar tots aquests canals per estar informats i per fer-nos arribar els vostres suggeriments.

Si sou visitants, us recomanem consultar l’agenda i l’oferta turística perquè des de la Massana treballem constantment per mantenir ben viu el nostre lema: Muntanyes d’Emocions.

Us saluda cordialment,

Eva Sansa Jordan

Cònsol major de la Massana

Massana