Presentació

Massana

Benvolguts conciutadans i visitants,

Us transmeto una gran salutació de part de tot l’equip del Comú de la Massana. Aquesta web -que ara esteu visitant- és una eina que ens permet estar en contacte amb tots vosaltres.

Les noves tecnologies ens permeten guanyar en rapidesa i agilitat en els tràmits i gestions. Però també ens ajuden a estar millor informats i, d’aquesta manera, poder tenir una parròquia més participativa. Per això prioritzem totes les aplicacions que ens permeten tenir un contacte directe amb els nostres ciutadans i visitants.

La web del Comú de la Massana està en constant evolució. Cada dia millorem els diferents apartats i continguts. Aquesta manera de treballar respon a una vocació de servei que apliquem en tots els nostres projectes. La societat evoluciona, la tecnologia avança a un ritme vertiginós; i nosaltres intentem adaptar-nos per oferir-vos les màximes facilitats per accedir a la informació i agilitzar els tràmits administratius.

A més, des d'aquesta mateixa pàgina podeu accedir a les xarxes socials facebook i twitter del Comú, que ens permeten mantenir un contacte informal i directe. També disposeu d’un formulari per transmetre les vostres inquietuds al Comú així com una línia directa amb el Cònsol major. D’aquesta manera, les persones que vulguin adreçar-me directament un comentari ho poden fer d’una manera molt fàcil.

El Comú de la Massana té les portes obertes als ciutadans. I això és el que volem transmetre des d’aquesta web, en la qual podeu apuntar-vos a serveis d'informació com l’sms al mòbil o bé rebre el butlletí electrònic al vostre correu electrònic. Apostem fort per les noves tecnologies de la informació i la comunicació.

Us animo a utilitzar tots aquests canals per fer arribar les vostres propostes i també espero que participeu activament en la vida social de la Massana, prenent part en els esdeveniments culturals, esportius i lúdics i explicant les vostres experiències a les xarxes.

En el cas dels nostres visitants, o possibles visitants, sapigueu que us esperem amb les portes ben obertes, perquè també treballem per oferir-vos, com diu el nostre lema, "Muntanyes d’Emocions" a la Massana.

Olga Molné Soldevila
Cònsol Major de la Massana

Massana