Acció de manteniment i millora dels equipaments urbans a Arinsal

Durant les darreres setmanes el Comú de la Massana ha intensificat els treballs per millorar diferents punts d’Arinsal. Com van informar les cònsols a principis de mes, es va establir un pla d’actuacions conjuntament amb el Quart d’Arinsal, que va establir les prioritats d’intervenció. Un dels punts en els quals s’ha treballat a estat la font d’Arinsal, on s’han restituït els coms, s’ha restaurat el senyal indicatiu i també tota la fusteria.

Pel que fa a treballs de manteniment, s’han pintat diverses baranes i s’han soldat les que estaven malmeses. També s’han pintat les parets de la zona del camp de tennis, on hi havia molts grafits, s’ha reformat un banc i s’han adequat els coms del centre del poble. D’altra banda, s’ha portat a terme una important acció de desbrossament del riu i també s’ha netejat la zona de les moles i l’antic safareig. A més, també s’han pintat els senyals indicatius dels aparcaments de la zona. La cònsol menor, Eva Sansa, ha posat en relleu l’enorme esforç de l’equip de Via Pública que, recordem, enguany compta amb els onze treballadors temporers que s’han incorporat a la plantilla, dins el paquet de mesures per ajudar l’economia familiar. Sansa ha avançat que al poble d’Arinsal també està prevista la reforma del parc infantil.

D’altra banda, també es preveuen fer diverses intervencions per millorar el mobiliari urbà i els espais públics a tots els pobles.

30/7/2020