La Biblioteca Comunal Antoni Morell celebra Sant Jordi

Descobrir la riquesa de vocabulari de la llengua catalana i evidenciar que hi ha mots i expressions molt divertides i boniques d’escoltar. Aquesta és la finalitat del llibre “Embarbussaments embarbussats”, d’Antoni Rodríguez Barbarà, que es presentarà aquest dimarts, 18 d’abril, a les 19 h, a la Biblioteca Comunal Antoni Morell de la Massana.

La següent acció programada dins el marc de la celebració de Sant Jordi és un taller de punts de llibre, adreçat a infants de 5 a 9 anys. Serà dijous, 20 d’abril, a les 17.30 h, i cal fer inscripció prèvia a la biblioteca.

La programació es tancarà amb una altra activitat adreçada al públic infantil: la narració del conte “La flor del panical” a càrrec de Jordina Biosca, una de les millors narradores de contes de Catalunya. Les places són limitades i cal fer reserva a la biblioteca.

La Biblioteca Antoni Morell té la voluntat de ser un centre de foment de la cultura i programa diverses activitats perquè els infants vagin adquirint el gust per la lectura.

16/4/2023