Bon balanç del menú Calçots de les Jornades la Massana Fogons

Les tretzenes Jornades de Cuina d’Hivern la Massana Fogons es van tancar el passat 31 de març, amb un bon balanç del menú calçots. Dels vint-i-dos restaurants participants a les Jornades de Cuina d’Hivern la Massana Fogons, que es va fer durant el mes de març, sis van allargar la seva oferta durant el mes de març per continuar oferint el menú calçots, que ha tingut una rebuda molt satisfactòria, segons els mateixos restauradors, que han venut al voltant de 1.500 racions.

Els responsables dels establiments afirmen que el balanç és molt positiu, tot i les limitacions d’espai en seguiment de les mesures per prevenir el contagi. Els participants han estat l’Hort de Casa, l’Eulari d’Anyós, la Bordeta, cal Silvino, la Torrada i Don Piacere. Recordem que les jornades gastronòmiques formen part del Pla de Dinamització de la Massana i que s’han convertit en una bona fórmula per promocionar la restauració local. D’altra banda continua endavant la campanya per fomentar el servei a domicili i el menjar per emportar-se.

12/4/2021