Convocatòria oberta per a l’Homenatge al Ciutadà

El Comú de la Massana obre el termini per presentar candidatures per a l’Homenatge al Ciutadà. La sol·licitud es pot presentar fins dijous, 24 de juny, al servei de Tràmits.

Aquest premi s’atorga a les persones que treballen de forma altruista per millorar la comunitat.  No es fa cada any sinó que el comú es reserva el dret o no a concedir-lo en funció de si les candidatures presentades s’ajusten als requisits.

El darrer premiat va ser per als voluntaris de la covid-19, tant els joves de la Xarxa Solidària, que van ajudar la gent gran, com les persones que van confeccionar mascaretes i també les que van participar a l’operatiu dels stop labs.

La distinció s’ha atorgat fins ara a Dolors Ribes, Josep Serra, Antoni Areny, Manel Rivas, l’associació Carisma, Clare Allcard, Antoni Morell, mossèn Bordes i Anna Terrón, a més de l’equip de voluntaris de la covid-19.

Les persones que vulguin presentar una candidatura poden omplir el formulari i presentar-lo al servei de Tràmits, indicant els motius pels quals considera que la persona proposada és mereixedora del premi.

14/6/2021