Convocatòria oberta per a l’Homenatge al Ciutadà

El Comú de la Massana ha obert el període per presentar candidatures a l’Homenatge al Ciutadà. Aquesta festa va néixer com una acció participativa, ja que tothom pot suggerir quina persona es mereix aquesta distinció, que s’atorga als ciutadans que treballen de forma altruista a favor dels altres o que han fet una aportació per al desenvolupament cultural o social de la parròquia.

Tot i que cada any es fa la convocatòria, el Comú es reserva el dret a concedir-lo o deixar-lo desert en funció de si les candidatures presentades s’ajusten als requisits.

El darrer premiat va ser Amadeu Rossell, que va perdre la vida a causa de les cremades que va patir quan estava tancant les vàlvules de distribució del gas a la Massana, durant els aiguats del 82. També es va fer un reconeixement a Gregorio Cerviño, que estava treballant amb Rossell en el moment de la catàstrofe.

La distinció s’ha atorgat fins ara a Dolors Ribes, Josep Serra, Antoni Areny, Manel Rivas, l’associació Carisma, Clare Allcard, Mossén Bordes, els voluntaris de la Covid-19 i Amadeu Rossell.

Les persones que vulguin presentar una candidatura poden omplir el formulari i presentar-lo al servei de Tràmits, indicant els motius pels quals considera que la persona proposada és mereixedora del premi. La proposta ha de comptar amb un mínim de cinc signatures. El termini es tancarà el 2 de juny.

L’homenatge se celebrarà, com sempre, per les festes del Roser de la Massana.

11/5/2023