Difonem els drets dels infants!

El grup dels grans de l’Esplai de la Massana (de 9 a 11 anys) i els joves del Punt 400 (a partir dels 12 anys) s’han aplegat aquesta tarda a la Closeta per portar a terme una activitat sobre la conscienciació dels Drets dels Infants. La sessió ha començat amb la lectura d’un text, a partir de la qual els participants han reflexionat sobre els seus drets i han escrit en un globus blau, el color que simbolitza el Dia Mundial de la Infància, la paraula que els ha semblat més significativa. Han apuntat termes com ara família, educació, tenir una casa, igualtat, opinió, gènere o identitat.

Durant tota la setmana, tant l’Esplai com el Punt 400 estan fent diverses activitats relacionades amb el Dia Mundial de la Infància. Divendres, aniran tots vestits de blau i es publicaran a les xarxes socials diferents missatges amb la feina realitzada.

Recordem que el 20 de novembre se celebra el Children World’s Day i el Comú de la Massana hi participa des de fa anys per  posar en valor la veu dels infants i la necessitat de lluitar plegats pels seus drets.

17/11/2021