Dos caps de setmana de Vide Dressing per cobrir l’elevada demanda

Les inscripcions per participar al Vide Dressing Primavera del Comú de la Massana es van obrir ahir a les 20 h i mitja hora després ja estaven ocupades les 80 places disponibles. Per això s’ha decidit doblar de nou el mercat de segona mà, que es farà, doncs, en dos caps de setmana: del 12 al 14 d’abril i del 3 al 5 de maig.

Les persones interessades a participar en el segon cap de setmana han de fer la inscripció aquest dijous, 7 de març, a partir de les 20 h, a través de la plataforma booking.visitlamassana.ad.

“Tenim dos espais per fer el Vide Dressing, la Closeta i les Fontetes, amb una capacitat de vuitanta parades, que ja és una bona xifra. Però estem veient una evolució creixent d’aquest mercat, cada cop hi ha més persones que volen muntar parada i per això estem intentant donar la màxima resposta a les persones interessades”, explica la consellera de Dinamització, Bet Rossell.

“Aquest mercat de roba i complements de segona mà s’ha convertit en un referent pel que fa a les compres sostenibles i també en un element dinamitzador de la parròquia, ja que en dos caps de setmana hi haurà cent-seixanta paradistes que atrauran moltíssims visitants”, assegura Rossell.

Recordem que un dels requisits imprescindibles per poder muntar un estand és que totes les peces estiguin en perfecte estat. A més, cal participar en una sessió informativa per aprendre tècniques de presentació dels productes.

 

5/3/2024