Els concerts d’estiu de la Massana donen el tret de sortida amb música brasilera

Després de la bona acollida de totes les accions cultural de la Serenalla, el Comú de la Massana continua apostant per un ampli cartell d’espectacles a l’aire lliure durant tot l’estiu.

Aquesta mateixa setmana dona el tret de sortida tant el cicle de Dimecres de Xics o la programació de concerts de Dijous a la Fresca.

A partir de demà, cada dimecres hi haurà una acció adreçada al públic familiar al parc del Prat Gran. Com han exposat el conseller de Cultura, Guillem Forné, i la directora del departament, Montse Checa, es tracta de propostes fresques i dinàmiques, que faran que els infants es diverteixin i que alhora adquireixin el gust per la cultura. La programació inclou diferents disciplines, des de dansa en família, a circ, jocs de gran format, jocs gegants o el taller de braçalets amb material reciclat, que donarà el tret de sortida al cicle, demà dimecres, 21 de juliol, a les 18 h.

Pel que fa al cicle de concerts Dijous a la Fresca, la Massana continua apostant pels artistes del país per donar-los suport, ja que és un sector molt tocat per la pandèmia, però també per posar en valor el talent nacional.

El cicle s’obrirà amb el grup Pic Negre, que per primer cop tocarà a la Massana, amb un repertori centrat amb la música brasilera. Pujaran a l’escenari de les Fontetes Tomás Becket (piano), Cidâo Trindade (bateria), Danilo Pinyheiro (baix, Dave Pybus (saxo) i Gabi Gómez (harmònica). L’actuació serà aquest dijous, a les 20 h, i interpretaran temes com “Vai vindo”, “Flor de lis” o “Avuadeira”. 

Passaran també per les Fontetes els grups locals Think Twice Band, Trio Desconcierto i el quartet de clarinets Banús, a més de la companyia de circ la Trena. L’artista Meri Rabassa ha avançat que l’espectacle combinarà diferents disciplines circenses, com els malabars o els aeris, amb un clown com a fil conductor.

D’altra banda, el conseller de Cultura ha agraït a les comissions de festes la seva feina per adaptar-se a les mesures per evitar el contagi del coronavirus.

 

 

20/7/2021