Els Esports d’Estiu de la Massana compleixen trenta anys

La trentena edició dels Esports d’Estiu de la Massana arriben amb més energia que mai. “L’equip de monitors té moltes idees perquè els infants visquin experiències inoblidables”, explica el coordinador de les activitats, Matthieu Leyder. “Estem molt satisfets de l’equip humà que està al darrere dels Esports d’Estiu i les Setmanes Temàtiques. Les famílies valoren molt positivament la qualitat del servei, tant pel que fa a la professionalitat dels monitors com pel que fa a l’oferta lúdica i esportiva. L’objectiu és que els infants passin les millors vacances i que, alhora, es formin en valors i provin noves activitats”, explica la consellera d’Educació, Joventut i Esports, Bet Rossell.

Els Esports d’Estiu van adreçats a infants de 3 a 11 anys que, dividits en grups, gaudiran d’una gran varietat d’activitats, des de jocs col·lectius fins a gimcanes, excursions...

D’altra banda, les Setmanes Temàtiques són una bona opció per adquirir nous coneixements o provar noves experiències. Una de les novetats d’aquest any és la sortida de supervivència a la muntanya, per explorar la natura i aprendre habilitats com construir un refugi, trobar menjar i aigua, orientar-se i treballar en equip.

L’oferta es completarà amb activitats aquàtiques, les setmanes Màster Xef, els esports en equip. Bicicleta tot terreny, teatre en anglès i la setmana de rock.

Les inscripcions s’obriran dimecres 5 de juny i es faran exclusivament en línia, a la web del Comú de la Massana. En total hi ha unes cent cinquanta places per setmana. La informació es pot consultar tant a la mateixa web com al canal de Telegram del Comú, on es pot descarregar el document informatiu.

30/5/2024