Els PUNKERS LOVE THE 80’s tornen a la revetlla de la Massana

Amb mesures de seguretat, però hi haurà concert dels Punkers Love the 80’s, la banda de punt-rock-guateque que ­-amb el seu estil desenfadat, festiu i humorístic- ja s’ha convertit en la protagonista de les revetlles massanenques.

Els Punkers sempre han aconseguit reunir un nombrós públic a la plaça de les Fontetes. Aquest any, però els espectadors hauran de complir les mesures de seguretat, com mantenir la distància de seguretat, assegut cadascú a la seva cadira, a més de l’obligatorietat de portar mascareta.

“De moment, tots hem de ser capaços d’adaptar-nos a la situació per evitar un nou rebrot. Serà una revetlla diferent, però ens continuarem divertint amb la música dels Punkers”, assegura el conseller Guillem Forné, que ha avançat que la Massana presentarà aviat altres concerts de cara als mesos d’estiu.

Els Punkers el formen membres de tres dels grups més importants i consolidats de l'escena Andorrana: Sergi Verdeguer (Nami), Toni Mestre (Persefone), Santi Casas (Mordigans) i Carlos Lozano (Persefone).

La Massana viurà un ambient de diversió absoluta amb els Punkers, dimarts 23 de juny, a les 21 h, a la plaça de les Fontetes.

 

18/6/2020