Externalització de l’Escola de Música de les Valls del Nord

El Comú de la Massana ha tret un concurs públic per a la prestació de serveis per a l’Escola de Música de les Valls del Nord, un centre que comparteix amb el Comú d’Ordino.

Els dos comuns han acordat externalitzar aquest servei amb l’objectiu de continuar oferint una bona qualitat als alumnes però millorar l’agilitat en la gestió.

Els espais i material seran els mateixos que fins ara, però la gestió anirà a càrrec de l’empresa privada que guanyi el concurs.

“Això ens aportarà beneficis ja que busquem una empresa amb experiència en l’ensenyament musical que permeti agilitzar els processos de contractació en funció de les necessitats que vagin sorgint i d’aquesta manera guanyar en dinamisme”, assegura el conseller de Cultura de la Massana, Guillem Forné.

Els comuns mantindran un contacte directe amb l’adjudicatari i asseguraran el compliment de la metodologia d’ensenyament. A més, es decidiran conjuntament els plans pedagògics i les matrícules es continuaran fent al Comú de la Massana.

Les empreses interessades ja poden recollir el plec de bases al Servei de Tràmits i el termini per presentar l’oferta es tancarà el 23 de juliol.

 

25/6/2020