Inauguració de la nova Casa Pairal

Ja ha obert les portes la nova Casa Pairal de la Massana, després de quatre mesos d’obres per reformar completament les instal·lacions. La cònsol, Olga Molné, ha assegurat que “el projecte s’ha fet pensant amb les necessitats i gustos de la gent gran, que ara disposaran d’espais diferenciats i acollidors per a les diferents activitats”. Molné ha remarcat que s’han tingut en compte les opinions de la gent gran i també dels tècnics del departament de Gent Gran.

L’equip comunal i la gent gran de la Massana han estat acompanyats pel copríncep d’Andorra, Joan Enric Vives, que aquest any està participant activament en molts esdeveniments de la Massana, com a part de la seva visita pastoral. Vives ha remarcat la importància de tenir cura de la gent gran i de disposar espais com la Casa Pairal, “un lloc de trobada i d’ajuda mútua per compartir i sumar”.

La nova Casa Pairal és molt més versàtil i s’adapta a diferents usos. Hi ha un espai per fer activitats, equipat amb una cuina, que es pot separar a través d’uns plafons corredissos. També hi ha una zona per mirar la televisió, un espai de tertúlia i una zona per a fer jocs de taula. Quan se celebri una festa o un esdeveniment, l’espai es converteix en una gran sala diàfana.

L’objectiu és contribuir a millorar el benestar de la gent gran, oferint espais de diversió, lleure i formació, a més de fomentar la relació entre les persones.

L’activitat a la Casa Pairal no s’ha aturat en cap moment, ja que mentre s’han fet les obres s’ha traslladat a l’edifici dels Arcs.

Els padrins ja han expressat la seva satisfacció per la remodelació de la Casa Pairal i han assegurat que els agrada molt el nou espai.

Les obres han tingut un cost al voltant dels 280.000 euros.

 

 

12/1/2023