El jovent s’apunta a la moda de les compres de 2a mà

Una de les notes destacades d’aquesta edició del Vide Dressing ha estat l’alta participació del jovent, tant com a paradistes com a visitants. Durant el dia d’avui, coincidint amb el Dia de la Mare, hi ha hagut molts joves que han acudit al mercat buscant alguna peça especial per regalar a les seves mares. Segons el pressupost, han pogut trobar tot tipus de regals, des de carteres a samarretes o alguna peça de bijuteria.

El mercat de roba i complements de segona mà ha tancat les portes “amb la satisfacció de contribuir a la cultura de la reutilització dels productes”, afirma la consellera de Turisme, Mònica Solé, que també  destaca el bon ambient que s’ha viscut a la Massana durant tot el cap de setmana. Solé ha explicat que a banda de les 3.000 peces que s’han venut al mercat, els articles sobrants també allargaran la seva vida ja que aniran destinats a Carisma, a altres edicions del Vide Dressing. Solé ha remarcat que el Vide Dressing ja s’ha convertit en una referència dins el món dels mercats sostenibles i que per això es continuarà apostant per aquest esdeveniment, que tornarà a la tardor, al mes d’octubre, coincidint amb el canvi d’armari.

Pel que fa a l’afluència de públic, ha estat repartit durant els tres dies del mercat. Tot i que no es fa un comptatge, la percepció és que l’afluència no ha estat tan elevada com en altres edicions, ja que no hi ha hagut aglomeracions. Segons els visitants, la nota positiva és que han pogut repassar les parades i fer les seves compres amb tranquil·litat.

Un altre dels aspectes del Vide Dressing és el component solidari de moltes parades, que destinaran els seus beneficis a projectes benèfics.

5/5/2024