Jurament dels nous cònsols i consellers del Comú de la Massana

La cònsol major, Olga Molné, ha encetat la sessió dels Sant Innocents encoratjant el nou equip “a treballar  amb la màxima implicació, consens i rigor per al benestar dels massanencs i massanenques”.

Molné ha pres jurament a Eva Sansa, que la succeirà en el càrrec a partir de l’1 de gener, acompanyada per Roger Fité com a cònsol menor. També han jurat el càrrec Mònica Solé, com a consellera major, Agustí Garcia com a conseller menor i Bet Rossell com a capitana. Finalment, han jurat o promès com a consellers de comú Marc Jové, Kevin Poulet, Alèxia Verdaguer, Roc Viñals, Marcio da Costa, Guillem Forné i Laura Bragança.

Eva Sansa ha fet un emotiu discurs, especialment en el moment en què ha agraït el suport constant de la seva família. Sansa ha fet una menció especial a Olga Molné, que ha qualificat de gran companya de viatge durant els darrers quatre anys, i ha fet un agraïment a tot l’equip polític i tècnic que l’ha acompanyat en el darrer mandat. Així mateix, ha assegurat que el nou equip treballarà “amb sentit de la responsabilitat, amb el màxim consens i amb molta humilitat, tenint sempre present que estem aquí per servir la ciutadania”. Després de la sessió, i a demanda de la premsa, Sansa ha remarcat que cal donar continuïtat als projectes amb els quals ja s’està treballant i prioritzant els treballs d’eficiència a la xarxa d’aigua. També ha assegurat que s’agilitzarà tant com sigui possible els estudis de càrrega.

28/12/2023