L’encesa de llums dona el tret de sortida al Mercadet de l’Avet i a les festes nadalenques

En el discurs inaugural, la cònsol major, Olga Molné, ha remarcat que enguany el mercat massanenc “s’ha hagut d’adaptar a les circumstàncies, de la mateixa manera que haurem de celebrar les festes buscant moments d’il·lusió i felicitat adaptats a les mesures sanitàries”. El Mercadet de l’Avet ha nascut per fer visible la vessant més participativa de la Massana. Per això, l’acte inaugural ha comptat amb una actuació dels joves artistes The Teens Project, una companyia sorgida del Punt 400. Els joves han estat els encarregats d’acompanyar les autoritats durant l’encesa de la il·luminació nadalenca.

Un dels elements més destacats del Mercadet és l’avet de decoraran els infants de la parròquia amb les seves creacions. “Hem volgut implicar sobretot els infants, que durant aquesta crisi ens estan demostrant molta comprensió, molta paciència i molt sentit comú”, ha assegurat la cònsol, que també ha remarcat que el Mercadet comptarà cada dia amb actuacions musicals de grups del país. Pel que fa a la part comercial, es vol posar en valor el comerç local i per això a les casetes s’hi poden comprar productes de proximitat. També hi ha un punt d’informació sobre les activitats de muntanya que realitzen els guies massanencs.

El Mercadet durarà cinc dies, durant els quals es podran fer diferents activitats lúdiques i culturals. A més també compta amb una pista de patinatge i amb la caseta del Pare Noel, que avui ja ha rebut les primeres visites.

Tota la programació del Mercadet es pot consultar a www.lamassana.ad.

4/12/2020