Les cònsols de la Massana rebran els Reis d’Orient a les Fontetes

Els Reis d’Orient arribaran dijous, 5 de gener, a la plaça de les Fontetes, després d’haver recorregut l’eix comercial de la Massana. Una de les peculiaritats massanenques és que el Reis arriben sempre a lloms de cavall, acompanyats pels seus patges. I una altra de les característiques és la proximitat, ja que tots els nens podran pujar a l’escenari a parlar amb ses Majestats. A més tots rebran unes llaminadures, amb opció sense gluten. Pel que fa als caramels que es llançaran durant el recorregut, tots seran sense gluten.

El recorregut dels Reis començarà a les 17 h des del Prat Gran de Colat, passarà per l’Avinguda sant Antoni i després tornarà pel mateix camí per recórrer l’Avinguda del Través, abans d’aturar-se a les Fontetes. Allà seran rebuts per les cònsols de la Massana, Olga Molné i Eva Sansa, que els lliuraran les claus que obren les llars de la parròquia.

Amb la festa dels Reis es posa punt final a les festes nadalenques que enguany han comptat a la Massana amb més de quaranta activitats culturals i lúdiques, entre concerts, tallers, contacontes i el Joc dels Menairons.

3/1/2023