L'Estelàrium posposa l'acte d'encesa de llums i focs artificials a causa de la meteorologia

L’acte inaugural de l’Estelàrium s’ha ajornat a causa de les condicions meteorològiques, ja que consisteix amb un recorregut amb espelmes a càrrec dels infants, joves i gent gran. Tant aquest acte d’encesa de llums com els focs artificials es traslladen a dilluns, 4 de desembre, a les 18 h.

Això sí, durant tot el cap de setmana es mantindran els tres estands gastronòmics i també totes les activitats previstes, com el concert de Lluís Cartes i Oriol Vilella (dissabte, a les 19 h), el tradicional espectacle en anglès Pantomime o el vermut musical amb discjòqueis del país (diumenge, a les 12 h).

El Planetarium Go dona el tret de sortida avui mateix, amb projeccions continuades de pel·lícules sobre el cosmos. Es tracta d’una experiència immersiva, ja que a través d’una gran pantalla esfèrica es convida l’espectador a fer un viatge a través de l’espai. Hi ha quatre pel·lícules programades: dues infantils (La Caputxeta vermella i el telescopi de l’àvia i l’Aventura sideral d’Aladí) i dues per a tots els públics (De la Terra a l’Univers i Explorant el sistema solar: el Món anell”). El planetari tindrà una programació continuada fins el 14 de gener i, a més, es faran passis especials el 20 i 21 de gener.

1/12/2023