Lírica i pop, al concert nadalenc del Cor de l’Òpera d’Andorra

El teatre de les Fontetes s’ha convertit ja en escenari fix dins la Temporada d’Òpera d’Andorra. Per tercer any consecutiu, la Massana acollirà el Concert Nadalenc del Cor de l’Òpera d’Andorra, que enguany vol arribar a totes les llars, ja que es retransmetrà en streaming a través del canal de youtube de Jonaina Salvador, la directora general i artística del projecte. També hi ha entrades a la venda a l’Oficina de Turisme de la Massana per assistir presencialment al recital.

“Serà un concert familiar perquè volem aportar alegria i entenem que una de les funcions dels béns culturals és ajudar a evadir-se en moments com el que estem vivint”, assegura el conseller de Cultura i també artista participant en el projecte, Guillem Forné.

Una de les novetats d’aquesta edició és la fusió d’òpera i música pop, amb la participació de la cantant Alondra Jahel i Chris Aguilar, que actuaran al costat dels cantants lírics Jonaina Salvador, Guillem Forné, Albert Contel, Elena Pérez i també intèrprets de la pedrera de l’escola d’òpera. Hi haurà música en directe, amb el pianista Jordi Barceló, i també música enregistrada més rítmica. El concert, d’una hora i mitja de durada, aplegarà a les Fontetes una quinzena d’artistes. El concert, dijous, 17 de desembre, serà enregistrat íntegrament i emès posteriorment per Andorra Televisió, a més d’emetre’s en directe via youtube.

14/12/2020