La Massana Còmic s'allarga fins dimecres, 1 de novembre

Durant tres dies, la Massana ha estat l’epicentre de la historieta gràfica. Autors i amants del còmic s’han aplegat a les Fontentes, en una edició completament renovada pel que fa a la ubicació i al disseny dels diferents espais.

El director i coordinador de La Massana Còmic, Joan Pieras, està molt satisfet del resultat i de la bona acollida que ha tingut el saló. Per això, el Comú de la Massana ha decidit mantenir obertes les exposicions uns dies més, per tal que tothom que ho desitgi pugui visitar-les. Estarà obert fins dimecres, 1 de novembre, dia festiu, ja que serà una bona ocasió per dedicar una visita a aquest gran espai dedicat a la historieta gràfica.

El saló es va obrir el divendres amb un homenatge al mestre Francisco Ibáñez, amb una placa commemorativa. Però l’homenatge s’ha allargat durant tot el cap de setmana ja que, a banda de l’exposició dedicada a la seva obra, s’ha fet una creació conjunta entre els diferents il·lustradors, que han omplert les diferents vinyetes d’una pàgina en blanc de la mítica “13, Rue del Percebe”, una obra que es podrà veure a partir d’ara al Museu La Massana Còmic.

Un dels aspectes destacables és que el saló ha atret als amants del còmic i també a un nombrós públic familiar, cosa que està fent que els infants s’interessin pel novè art. S’han programat activitats que han tingut una alta afluència durant el cap de setmana, com el vídeo mapping amb diorames de joquines de playmobil, pel qual han desfilat més de tres-cents infants, o el taller de pintacares, amb Judit Rodrigo, que ha estat ple en tot moment.

A banda de les activitats infantils, han tingut una gran acceptació tant la conferència de Javier Sierra, sobre la seva obra “La Pirámide Immortal”, com la de Lluís Recasens (l’Avi), sobre la revista satírica “El Papus”.

De nou, La Massana Còmic ha aplegat autors de gran nivell que, a més, han estat presents al saló i han ofert una àmplia sessió de signatures d’àlbums als  seus seguidors. Fins dimecres, encara es poden veure les exposicions de Jan, Alfonso Font, Ricardo Martínez, Ricard Efa, Edmond, Núria Moreno, Paco Nájera, Rúbio, Dalmasses i Javier Sierra.

30/10/2023