La Massana obre inscripcions per als Esports d’Estiu i Setmanes temàtiques

El Comú de la Massana ha dissenyat una àmplia oferta d’estiu per a infants de la parròquia. S’ofereixen les mateixes places que en anys anteriors, unes 120 cada setmana, i l’organització dels grups es planificarà en base a les directrius que fixi el Govern, tant pel que fa a les ràtios de monitor per nen com pel que fa les normes de convivència i altres mesures de seguretat sanitària.

“Després de tants mesos a casa, entenem que els nens necessiten divertir-se i realitzar el màxim d’activitats a l’aire lliure”, afirma el conseller d’Educació, Joventut i Esports, Kevin Poulet, que remarca que “vam posar en marxa l’operatiu, amb la contractació de monitors i la planificació de les activitats, encara que no sabíem com s’haurien de portar a terme, perquè enteníem que les famílies tindrien la necessitat de tenir aquest servei durant l’estiu”.

Les inscripcions s’obriran l’11 de juny i es faran de forma esgraonada. Els dos primers dies seran per fer les inscripcions a les setmanes temàtiques mentre que del 15 al 19 de juny es faran les inscripcions per als Esports d’Estiu, cada dia per a un grup d’edat.

Els Esports d’Estiu es portaran a terme des del 2 de juliol fins el 7 de setembre i, com sempre, combinaran diferents disciplines a l’aire lliure, excursions, jocs i una amplia oferta d’activitats de lleure.

Les Setmanes Temàtiques presenten novetats ja que cada temporada es renoven en base als gustos dels infants. Enguany s’amplien fins a deu. Continuen les setmanes de natura, de bicicleta, Màster Xef (cuina), Rock School (bateria, baix, guitarra i cant), Shakespeare week (teatre en anglès) i Step up la Massana (ball i cant). Com a novetats esportives, hi haurà atletisme, bàsquet i vòlei. Finalment, també hi haurà una setmana de costura per als que vulguin aprofitar l’estiu per aprendre a cosir.

Les activitats estan obertes a tots els infants de la Massana. Les famílies que tinguin alguna dificultat econòmica disposen d’ajuts socials ja que l’objectiu és que cap nen es quedi sense vacances.

 

8/6/2020