La Massana ofereix una cinquantena de llocs de feina durant els mesos d’estiu

Durant els mesos d’estiu, el Comú de la Massana ha de reforçar els seus equips amb un triple objectiu: donar servei a les famílies durant el període de vacances escolars, atendre l’elevat volum de turistes i portar a terme treballs al medi natural.

“Poder treballar durant els mesos d’estiu representa una bona oportunitat per als joves que estan estudiant i que volen introduir-se al món laboral”, assegura la consellera d’Educació, Bet Rossell, que anima als joves a presentar-se a les diferents convocatòries i a començar a agafar experiència en diferents àmbits.

El departament d’Educació, Joventut i Esports és el requereix un major volum de contractacions, una trentena, ja que els Esports d’Estiu i les Setmanes Temàtiques atenen cada any molts infants. En total es contractaran una trentena de persones entre monitors, i auxiliars de monitors, a més de monitors per al centre jove Punt 400. Les persones que hi vulguin optar han de ser majors d’edat, parlar i escriure el català i tenir els cursos de primers auxilis i manipulació d’aliments (o estar inscrits i realitzar-los abans de la contractació). “Per treballar amb nens, cal ser responsable i tenir un esperit positiu i alegre”, remarca la consellera. Per optar a la plaça de monitor cal tenir la titulació acreditativa de lleure mentre que per la plaça d’auxiliar no és necessari. El termini de presentació de candidatures es tanca el 12 d’abril, a les 12 h.

Pel que fa al departament de Turisme, s’ha obert la convocatòria per contractar informadors turístics que tindran la missió d’atendre i facilitar la documentació que requereixin els visitants en els diferents punts d’informació de la parròquia. A més, també realitzaran altres tasques internes, com la compilació de dades estadístiques i enquestes als visitants. En aquest cas, cal presentar la documentació abans del 5 d’abril.

Finalment, també s’han convocat places d’operari de suport al departament de Medi ambient per donar suport a les tasques al Parc Natural del Comapedrosa, als itineraris de muntanya, a les unitats ramaderes i als berenadors, entre altres. Els candidats han de presentar la documentació abans del 12 d’abril, com en tots els edictes, al Servei de Tràmits.

26/3/2024