La Massana prepara la logística dels esports d’estiu a l’espera de les directrius de Govern

El Comú de la Massana ha publicat al BOPA l’avís per informar del procés de recerca de monitors per treballar a les activitats d’estiu. A hores d’ara no es pot avançar com es faran aquestes activitats ja que anirà en funció de l’evolució de la situació epidemiològica i de les directrius que marqui el Govern d’Andorra. Ara bé, el Comú ja està planificant l’operatiu perquè tot estigui a punt de cara a les vacances d’estiu.

Els joves que vulguin treballar de monitors han d’enviar un correu electrònic a estiu2020@comumassana.ad adjuntant el seu currículum amb les dades personals, acadèmiques i professionals. També cal omplir i enviar la sol·licitud de lloc de treball i el certificat d’antecedents penals.

Poden optar a les places de monitor les persones majors d’edat que tinguin el títol de monitor o bé estudis relacionats amb el mon de l’educació o el lleure. També cal tenir el curs de primers auxilis i en manipulació d’aliments. La data màxima per presentar la documentació és el 10 de juny.

20/5/2020