La Massana presentarà un còmic per celebrar Sant Jordi

De moment no es rebel·larà el contingut, ja que el Comú de la Massana ha triat una data tan assenyalada com sant Jordi per fer-ne la presentació. Però sí que es pot avançar que el còmic ideat i editat pel Comú de la Massana té com a temàtica el medi ambient.

Les accions per celebrar la diada es faran, com sempre, a la Biblioteca Comunal Antoni Morell. Recordem que la biblioteca porta el nom de l’escriptor i advocat massanenc, que al 2016 va fer donació de tot el seu fons documental al Comú. Enguany, per celebrar la diada, s’exposarà una petita mostra de material inèdit del fons de Morell, que inclou des de llibres rars a documentació personal. D’altra banda, també s’oferirà una selecció de les novetats editorials aparegudes per a l’ocasió. Les activitats per celebrar sant Jordi ja han donat el tret de sortida ja que, des d’aquesta mateixa setmana, els usuaris poden gaudir d’una selecció de de vint-i-cinc títols de cinema infantil de tots els gèneres: aventures, comèdia, ciència-ficció o musical. Podeu consultar el llistat aquí: https://bit.ly/3ddo9QD.

A més, també s’han preparat noves seleccions de novetats de còmic, de literatura infantil i de diferents seccions de coneixement (història, ciències socials, psicologia, etc) Aquest any, els protocols sanitaris no permeten oferir activitats presencials a les seves instal·lacions però s’ha treballat intensament per tal de poder oferir una oferta bibliogràfica àmplia i adreçada a tots els públics.

15/4/2021