El Mercadet de l’Avet es tanca amb el concurs de guarniments de l’arbre de Nadal

Durant cinc dies, la plaça de les Fontetes ha estat l’escenari del Mercadet de l’Avet, una acció comercial, lúdica i cultural dissenyada en funció de l’actual situació sanitària.

Un dels elements principals del Mercadet ha estat l’Avet dels Nens, un concurs organitzat amb la intenció d’implicar els infants en la decoració de l’arbre de Nadal. El resultat ha estat un avet guarnit amb més d’una cinquantena de creacions, molt originals i divertides, realitzades amb materials molt diversos. Aquest migdia s’ha fet l’entrega de premis als guanyadors de les tres categories, segons les edats. De tota manera, el conseller de Cultura, Igualtat i Participació Ciutadana, Guillem Forné aplaudeix a tots els participants ja que “tenim un arbre de Nadal més bonic que mai perquè és fruït de la col·laboració i la creativitat dels infants de la parròquia”.

Justament, el Mercadet ha tingut una part molt destacada dedicada als infants. Tant la pista de gel com la caseta del Pare Noel i els tallers han tingut una gran acollida. També cal remarcar la bona afluència als concerts, que s’han organitzat amb el públic assegut a les cadires, distribuïdes per tal de mantenir la distància. “A la Massana continuem apostant pels artistes del país, que ens estan demostrant una gran qualitat musical. Penso que el públic del Mercadet es va divertir molt amb les diferents actuacions i això és molt important amb el moment que estem vivint”, assegura Forné.

D’altra banda, pel que fa a la part comercial, el protagonisme ha estat per al comerç local. “Els productes que s’han venut procedien dels establiments de la Massana. Els hem ofert un punt de venda gratuït i també el personal, ja que entenem que en aquest moment de crisi cal estar al costat dels nostres comerciants”, assegura el conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Josep Maria Garrallà. Tot i que el Mercadet de l’Avet ja ha tancat portes, el Comú de la Massana ha programat diverses activitats durant les festes de Nadal. Recordem que enguany els Reis arribaran, com sempre, a les Fontetes a lloms de cavall però enguany faran directament l’entrada a la plaça, sense recorregut pels carrers de la parròquia.

8/12/2020