Més consciència per la reutilització dels productes

El Vide Dressing Tardor de la Massana ha tancat les portes del primer torn amb més de 5.000 articles venuts. D’aquí a quinze dies es tornarà a fer el mercat de roba i complements de segona mà, també amb vuitanta parades però totes diferents. De fet, es va decidir dividir l’esdeveniment en dos caps de setmana per dona cabuda a l’elevat nivell d’inscripcions.

“El Vide Dressing s’ha convertit en un mercat que la gent espera i per això d’aquí a quinze dies esperem que torni a haver-hi tant públic com aquest cap de setmana”, assegura el conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, que remarcat el gran ambient que s’ha viscut al centre de la Massana, ja que hi ha un pas constant de persones de la Closeta a les Fontetes, els dos emplaçaments del mercat. “Aquesta acció s’emmarca dins el Pla de dinamització del comerç. Penseu que bars, restaurants i granges han treballat tot el cap de setmana, ja que hem tingut un flux de gent passejant, comprant i consumint”, remarca Garrallà.

Tant les paradistes com el públic han destacat que en aquesta edició hi ha molt més productes i de més qualitat, ja que fins i tot s’hi pot trobar algun article de luxe. La roba i complements són de tots els estils i marques, però el més important és que estan en bon estat com per allargar la seva vida. El perfil de comprador és molt variat però tots coincideixen que és molt interessant comprar peces a preus baixos, tant per l’economia familiar com per la sostenibilitat.

Un altre dels aspectes que cal remarcar d’aquesta edició és que s’ha notat un increment del públic masculí. Cada cop hi ha més parades que porten roba d’home, que ha tingut molt bona sortida.

Una altra característica és que els compradors venen més d’un dia, ja que amb una sola jornada no en tenen prou per veure l’oferta de la vuitantena de parades. A més, tothom marxa molt satisfet per les compres realitzades.

El mercat s’ha tancat amb un concurs que s’ha fet entre el públic assistent. D’una banda, havien de votar la parada més ben decorada, premi que ha guanyat ARTNIKA, de Mònica Font; d’altra banda, els participants havien d’escriure perquè són fans del Vide Dressing. La frase més original i guanyadora del concurs ha estat: “El somriure és el teu millor complement però una bossa de mà del Vide Dressing sempre ajuda”.

 

 

12/11/2023