Mor el Cap de Circulació del Comú de la Massana, Lluís Reñé

Aquest matí ha mort a el Cap del Servei de Circulació del Comú de la Massana, Lluís Reñé, a l'edat de seixanta anys. Reñé estava de baixa laboral des de fa dues setmanes. La cònsol major de la Massana ha expressat el seu condol en nom de la corporació.

"El Lluís Reñé portava trenta anys de servei al Comú de la Massana, sempre amb una gran dedicació. Pensem que no només era apreciat al Comú sinó que els ciutadans de la parròquia li tenien molta estima", afirma Olga Molné.

Reñé es va incorporar com a agent de circulació de la Massana el 1990 i dos anys després va esdevenir Cap del Servei de Circulació, un càrrec que ha mantingut durant tots aquests anys.

Els agents de circulació també expressen el seu dolor. El caporal Àlex Bruno, en nom dels agents, expressa el condol a la família del seu cap i assegura que "el Lluís ha estat un exemple a seguir per a tots nosaltres per la seva gran humanitat". Els agents de circulació faran alguna acció per homenatjar el seu cap, una acció a la qual es convidarà a sumar als diferents serveis de circulació del país.

Aquesta tarda s'ha fet un minut de silenci, com a homenatge a Reñé, en el qual hi han participat agents de circulació de tots els comuns i també agents de la policia. Amb aquest gest de reconeixement, també es vol fer arribar el condol a la família de Lluís Reñé.

Molts ciutadans han fet arribar les seves mostres de condol, ja que Reñé era una persona molt estimada a la parròquia.

30/3/3030