Ordino i la Massana impulsen el cicle d’estiu per a la gent gran “Activa’t”

Els comuns d’Ordino i la Massana continuen organitzant projectes conjunts per millorar la seva oferta i optimitzar els seus serveis. En aquesta ocasió es tracta d’una acció que té com a finalitat ampliar el ventall d’activitats per a la gent gran durant l’estiu.

Tant la cònsol menor d’Ordino i consellera de Benestar Social, Eva Choy, com la consellera de la Massana, Francesca Guerrero, han remarcat que el nou cicle “Activa’t” té com a finalitat millorar el benestar físic i emocional de la gent gran, oferint-los diverses propostes a l’aire lliure.

Des del juliol fins al setembre, cada setmana hi haurà una excursió, de nivell fàcil o moderat, adaptat al ritme dels usuaris. També s’han programat sessions de ioga a la natura i banys de bosc o shinrin yoku, una pràctica que ajuda a enfortir el sistema immunològic i a rebaixar l’estrès.

A més, també s’han programat balls en línia durant tot l’estiu que es tancaran al setembre amb una exhibició de les coreografies. L’oferta es tanca amb l’aiguagim, una activitat per fer exercici sense malmetre les articulacions.

Després del confinament i de l’any de restriccions en els contactes socials, ara és el moment que la gent gran pugui fer exercici i pugui compartir experiències, amb els usuaris dels serveis de les dues parròquies. Això sí, les places seran limitades i se seguiran els protocols de seguretat.

En total seran trenta dies d’activitats, a part de les propostes que realitzi cada Casa Pairal. Les inscripcions ja es poden fer a les Cases Pairals o trucant als telèfons 878 130 (Ordino) o 736 911 (la Massana).

22/6/2021