Reforma integral dels berenadors de la Massana

El Comú de la Massana ha completat la reforma integral dels berenadors a la parròquia, amb l’objectiu de disposar de zones d’esbarjo i convivència en bones condicions perquè tothom en pugui gaudir.

La presentació s’ha fet a la Font del Besurt, una de les zones que s’han reformat enguany, juntament amb la Font del Mallol, Beixalís i Sispony. Durant la temporada anterior es van rehabilitar els berenadors del riu Pollós, Font de la Sabina i Font del Bisbe.

Amb aquests treballs, s’ha unificat l’estètica de tots els berenadors, que compten amb taules i bancs, barbacoes i una font. A l’entrada hi ha un rètol indicatiu, de corten, amb el nom de cada berenador. “A l’hora de dissenyar la renovació dels espais hem tingut en compte la seva durabilitat, amb materials resistents perquè en puguem gaudir durant molts anys però també per evitar actes vandàlics”, ha assegurat el conseller de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Sergi Gueimonde, que també ha remarcat la instal·lació d’un sistema per garantir la seguretat de les graelles, amb unes xemeneies mata-guspires.

El conseller ha aprofitat per demanar a tothom un ús responsable i cívic dels espais públics.

Els treballs s’han realitzat de forma esglaonada per no concentrar les obres al mateix moment i permetre que sempre hi haguessin berenadors disponibles, ja que aquestes zones són molt utilitzades tant pel públic local com pels turistes.

A més d’aquests set espais de barbacoa també s’ha rehabilitat la Font del Morro.

5/7/2022