La Serenalla Market, quatre dies de diversió i benestar

La sisena edició de la Serenalla Market ha aixecat el teló amb les millors perspectives. I és que després de sis any, es tracta d’un esdeveniment plenament consolidat, “l festival d’estiu del país, un lloc on la gent ve a passar-hi llargues estones, a sociabilitzar i a divertir-se”, com assegura la Cònsol major, Eva Sansa.

La Cònsol massanenca i el Cap de Govern, Xavier Espot, han estat els encarregats d’hissar la bandera de la Serenalla “que presidirà el Prat Gran durant quatre dies per indicar que estem en un espai de benestar, gastronomia, concerts i molta diversió. Justament, el tema d’aquest any és el joc, com es pot veure en la decoració i en moltes de les activitats”, ha explicat Sansa davant el nombrós públic que ha assistit a l’acte inaugural.

El conseller de Turisme i Comerç, Jordi Torres, ha remarcat que la Serenalla “atrau tant a la gent del país com als turistes. Des d’Andorra Turisme hi col·laborem perquè considerem que la Serenalla és un bon producte, que atrau un tipus de turisme que ve a gaudir de la natura i el benestar”. Torres ha afirmat que la Serenalla serà el contrapunt a l’altre esdeveniment que també té lloc aquest dies a la Massana, l’Epic Andorra de btt.

Una de les novetats d’aquesta edició és que s’han creat diferents ambientacions, ja que els visitants passen a la Serenalla estones llargues i calia ampliar les zones de convivència i pícnic.

En total hi ha una seixantena d’estands , entre operadors de producte artesanal i vintage, gastronomia, pèrgoles i foodtrucks.

Un altre aspecte important és l’aposta de la Serenalla com esdeveniment sostenible, utilitzant al màxim materials reutilitzables i reciclables. A més, aquest

 any hi ha productes de marxandatge ecològic, amb gots i tasses reutilitzables per evitar la generació de residus.

Pel que fa al programa d’activitats, aquest any la Serenalla proposa viure experiències, des de banys de bosc a sessions de ioga o un taller creatiu en el qual els infants experimentaran amb textures amb els ulls tancats.

Un tret diferencial de la Serenalla són les àgores, per aprendre i compartir sobre temes de sostenibilitat, ciència i cultura. Una de les novetats és que la primera àgora s’ha convertit en un taller de sostenibilitat sobre economia circular, a càrrec de FEDA. La primera taula rodona serà demà, a les 18.30, amb una àgora sobre el creixement sostenible. També hi haurà xerrades sobre els límits de la cultura, la ciència i la filosofia i l’autoconeixement.

Aquest any torna la sessió de cinema a la fresca i les dues festes: la nit de dissabte, amb la discjòquei Lisa Rose, que proposa la festa Estudi 54, i tancarà la Serenalla, de nou, Miqui Puig, amb la seva pista de fusta.

 

 

 

4/7/2024