Trasllat provisional de l’oficina de Turisme al Museu la Massana Còmic

En breu començaran els treballs de reforma de l’oficina de Turisme de la Massana, amb l’objectiu d’optimitzar l’espai, ja que s’hi instal·larà el punt d’atenció al client de Vallnord Pal-Arinsal.

“Es tracta de compartir recursos i treure el màxim rendiment al local però també d’oferir un millor servei al client, tant al turista com al públic local, ja que en un mateix espai hi tindrà tots els recursos turístics de la parròquia”, assegura el conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Josep Maria Garrallà.

Durant la darrera setmana s’ha procedit a desmuntar l’equipament, que s’ha traslladat de forma provisional al Museu la Massana Còmic. Per tant, el públic que es desplaci a aquest espai, situat en el mateix complex de les Fontetes, justament al davant de l’oficina de Turisme, a més de demanar informació també podrà visitar l’exposició dedicada a Superlópez. El canvi d’ubicació provisional no està comportant cap incidència ja que està degudament indicat i a més la distància entre un espai i l’altre és de pocs metres. La durada dels treballs serà aproximadament d’un mes i mig.

11/11/2020