El Trencanous ambientarà l’Ara ve Nadal

La Massana aposta per la vessant lúdica i cultural de l’esdeveniment

 

El Comú de la Massana ha presentat la segona edició de l’Ara ve Nadal, un espai de diversió i lleure que donarà el tret de sortida aquest divendres, 29 de novembre, a les 18 h, coincidint amb l’encesa de la il·luminació nadalenca.

Com ha explicat la consellera de Cultura, Igualtat i Participació Ciutadana, Jael Pozo, “l’Ara Ve Nadal és una evolució de l’antic Mercat de Nadal, que s’ha redissenyat amb la filosofia d’oferir un espai lúdic, on els nostres visitants puguin viure experiències durant els dies previs a les festes nadalenques”.

Aquest esdeveniment es fa durant dos caps de setmana llargs, és a dir de divendres 29 de novembre a diumenge 1 de desembre i després, per la Puríssima, del 6 al 8 de desembre.

Una de les novetats és l’ambientació de l’espai, que en aquesta ocasió es tematitzarà amb el Trencanous. “Pensem que aquest és un dels personatges del món de la cultura, en aquest cas del ballet, que millor simbolitza la il·lusió i la imaginació dels infants”, assegura Pozo.

Hi haurà una trentena de propostes –entre tallers, espectacles, fotomaton...-  ja que l’objectiu és que el visitant hi trobi activitats diferents durant els sis dies de l’Ara ve Nadal.

Pel que fa als espais fixos, l’Ara ve Nadal continuarà tenint la pista de gel, que sempre té una gran acollida entre els infants, i la Caseta del Pare Noel, on s’hi faran diferents tallers.

Un dels primers espectacles serà el de Liquid Dansa que sempre crea una coreografia expressament per a l’esdeveniment.

D’altra banda, l’Ara ve Nadal també té un fort component social. D’una banda, per la participació d’entitats i associacions (corals, Escola de Música, Casa Pairal, Esbart Valls del Nord...) i d’altra banda, perquè en el marc de l’Ara ve Nadal se celebrarà el Dia Mundial del Voluntariat, amb un reconeixement als voluntaris de la parròquia.

2/12/2019