Tret de sortida a les 14es Jornades de Cuina de Tardor de la Massana

El Comú de la Massana i els restaurants de la parròquia han organitzat de nou les Jornades de Cuina de Tardor la Massana Fogons, que ja arriben a la seva catorzena edició.
Aquest cop, els clients de les Jornades encara tindran més varietat, ja que l’oferta ha passat de catorze a dinou restaurants. 
A més, com ha remarcat el conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Josep Maria Garrallà, enguany hi ha novetats molt destacades, començant per les sortides guiades a la muntanya per conèixer i recol·lectar bolets i herbes que es poden fer servir a la cuina. Una altra novetat és la incorporació dels productors locals a les jornades -formatgeria Casa Raubert. Cervesa Alpha, el Pastador i Xocland- que oferiran venda i degustacions dels seus productes. A més, també s’han introduït tasts de vins, els vespres de dilluns a dijous, gràcies a la col·laboració de MGI Gastronómico, una botiga situada al centre històric.
Pel que fa als menús, es caracteritzen per apostar per productes de temporada, com els fruits secs, els bolets i altres fruites i verdures. Destaca la presència del bacallà i el porc a les diferents propostes.
Els participants són: Hostal Palanques, Angelo la Massana, Borda Raubert, la Minjadora de Cal Sinquede, Tequilando Mexicà-fusió, Sentro’20, la Borda de l’Avi, Don Piacere, Bossa Nova, el Racó dels Amics, Versió Original, la Grupetta, l’Hort de Casa, Surf Arinsal, Xalet-Hotel Montané, Molí dels Fanals, Carroi-Abba Xalet Suites Hotel, La Torrada, Borda Eulari.
A més dels menús complets, alguns restaurants també ofereixen la possibilitat de triar plats únics.

27/9/2021