Tret de sortida a les obres del nou vial de la Massana

Ja han començat les obres de construcció del nou vial de la Massana, un projecte conjunt del Govern d’Andorra i el Comú massanenc. La primera fase, que va des de la Serra de l’Honor fins a la zona de la Cabanota, tindrà una durada de dos anys. Abans de finalitzar aquest tram, d’uns 600 metres lineals, ja s’haurà licitat la segona fase, ja que la intenció és que es vagi construint de forma progressiva fins a concloure l’obra.

Avui s’ha fet la presentació d’inici del projecte, a càrrec del ministre de Territori i Urbanisme, Raul Ferré, i la cònsol major de la Massana, Eva Sansa, acompanyada pel cònsol menor, Roger Fité, i el conseller d’Obres, Kevin Poulet.

Ferré i Sansa han destacat la importància d’aquest projecte per millorar el benestar dels habitants de les Valls del Nord i han agraït el suport dels propietaris, que s’han avingut a signar els diferents convenis de cessió del terreny.

La cònsol major, Eva Sansa, ha remarcat que a banda de descongestionar el trànsit, aquest projecte també permetrà portar a terme un pla d’embelliment i amabilització del centre de la Massana, per afavorir les passejades i les compres.

15/2/2024