Un espectacle que combina la divulgació científica amb la música, al teatre de les Fontetes

Dijous, 29 de febrer, a les 21 h, en el marc de la col·laboració entre l’Ambaixada de França i el Comú de la Massana

L’Ambaixada de França a Andorra i el Comú de la Massana col·laboren en una nova acció cultural, dins el cicle Oh Là Là. Després de l’èxit de les dues propostes anteriors, enguany s’ha programat l’espectacle “Quand le cerveau fait swinger ses neurones”, a càrrec de Rolling String Quartet.

Es tracta d’un concert-conferència en la qual els artistes mostraran al públic el poder d’estimulació de la música sobre el cervell, a través de diversos èxits de pop rock des dels anys 60 fins a l’actualitat.

L’espectacle, dirigit per Emmanuel Bigand, oferirà als visitants una experiència original i fora de l’habitual, ja que els espectadors podran veure que la combinació de ciència i la música combinen produeix un efecte sobre el cervell, ja que fa ballar les seves neurones.

El quartet de corda està format per Steve Duong, Marguerite Dehors, Jérémie Visseaux i el mateix Emmanuel Bigand.

L’ambaixador de França, Jean.Claude Tribolet i la cònsol major de la Massana, Eva Sansa, consideren molt positiva aquesta col·laboració per potenciar la cultura francesa al país. També remarquen l’elevat interès per aquests espectacles que combinen diferents disciplines escèniques i que han aconseguit, en les dues primeres edicions, esgotar les entrades de les Fontetes.

Les entrades  ja són a la venda a través de la plataforma 4tiquets.

    http://www.4tickets.es/massana/public/janto/main.php

19/2/2024