Una suite de Disney, al concert nadalenc del Cor de l’Òpera d’Andorra

Una setantena d’intèrprets participen al recital del pròxim 20 de desembre al teatre de les Fontetes

L’òpera torna al teatre de les Fontetes i, a partir d’ara, ja serà un escenari fix dins la Temporada d’Òpera d’Andorra, com ha recordat la consellera Jael Pozo en la presentació del Concert Nadalenc, que serà el pròxim 20 de desembre, a les 21 h.
Les entrades de la segona edició del Concert Nadalenc del Cor de l’Òpera d’Andorra  ja són a la venda a la web de Morabanc al preu de 10 euros.
La directora general i artística del projecte, Joanina Salvador, ha tornat a coordinar un equip de més de setanta persones, entre els tres cors –Cor de l’Òpera d’Andorra, Cor de l’Institut Maria Moliner i Cor del Lycée Compte de Foix-, els solistes –la mateixa soprano, Jonaina Salvador; el baríton Guillem Forné i els deu solistes del cor de l’Òpera-, a més dels dansaires de l’Esbart Valls del Nord.
Pel que fa a la part musical, el concert comptarà amb el pianista Jordi Barceló i la violinista Mireia Clua, que aportarà el toc de modernitat, amb el seu violí electrònic”. Serà un concert de contrastos entre tradició i modernitat” ha assegurat la directora del projecte.
Salvador ha remarcat que l’espectacle és molt recomanable per a tot el públic familiar i per familiaritzar els nens amb el món de la lírica. El plat estrella serà la interpretació de la Suite de Disney, que enllaça cinc dels temes més populars de la factoria, amb arranjaments del compositor Miguel del Castillo. D’altra banda els solistes interpretaran “cançons de la nostra infantesa”, com explica Jonaina Salvador, per la qual cosa “és un concert perquè tothom s’ho passi bé”.
El concert serà enregistrat íntegrament i emès posteriorment per Andorra Televisió.

4/12/2019