El Vide Dressing dona una segona vida a 5.000 peces de roba i complements

El mercat de roba i complements de segona mà de la Massana, el Vide Dressing, ha tancat les portes amb el doble objectiu assolit: “d’una banda, s’han venut al voltant de 5.000 articles de segona mà i, de l’altra, hem aconseguit dinamitzar la Massana, ja que hi ha hagut un nombrós públic anant des de les Fontetes fins a la Closeta”, ha explicat el conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Josep Maria Garrallà.

Han participat en aquesta catorzena edició vuitanta parades repartides pels dos espais, que han venut des de vestits i jaquetes fins a bosses de mà, ulleres de sol i sabates.

“Els compradors han valorat molt positivament la varietat de productes, de tots els preus i marques. Hem tingut compradors que buscaven gangues i peces exclusives i d’altres que han comprat una gran quantitat de roba a bon preu per a tota la família”, afirma l’assessora del Vide Dressing, Mercè Miguel.

El Vide Dressing s’ha convertit en un punt de trobada per les persones que els agraden les compres de segona mà, un col·lectiu cada cop més nombrós. Justament, un cop consolidat, un dels objectius del mercat és fer fidelitzar la comunitat d’amants de l’economia circular.

Una de les accions ha estat un concurs per definir aquesta afició a les compres de segona mà. Ha guanyat Pilar Abad que ha explicat: “Soc fan del Vide Dressing perquè és FUN fer-hi una volta i encara ho és més més comprar-hi i ser sostenible”. La guanyadora s’ha emportat un lot de productes cedit de MGI Gastronòmic.

D’altra banda, el premi a la millor parada se l’han endut Naiara Galdós i Miriam Contreras, que han batejat el seu estand amb el nom de Somiatruites, on han venut roba sobretot roba de dona i infant

“És el primer cop que participem al Vide Dressing i segur que repetirem, perquè ens agrada molt la filosofia de l’economia circular i perquè ens hem divertit molt, parlant amb les persones que han vingut i amb les paradistes del costat”, asseguren les guanyadores.

A més de les parades, durant tot el cap de setmana hi ha hagut tallers infantils perquè la canalla pogués fer activitats mentre els pares feien les compres. El premi ha estat obsequi de Borges Flors.

El Vide Dressing tornarà a la tardor, però al mes de maig es farà una edició especial en el marc del FestiSport, amb roba i material esportiu.

23/4/2023