Voleu estar al dia dels esdeveniments i activitats del Comú de la Massana?

Consolidar els mecanismes de comunicació directa amb la ciutadania és un dels objectius de la campanya que acaba de posar en marxa el Comú de la Massana. L’altre objectiu és promocionar les Jornades de Cuina d’Hivern, ja que s’ha programat un sorteig que té com a premi un menú per a dues persones a un dels vint-i-nou restaurants participants a les jornades.

Per participar-hi només cal subscriure’s al canal de Telegram del Comú de la Massana, una eina directa i efectiva d’estar informat de primera mà dels diferents esdeveniments, activitats i nous serveis.

El sorteig es farà el dimecres, 21 de febrer, i el nom de la persona guanyadora es donarà a conèixer a través del mateix canal de Telegram.

El Comú de la Massana ha publicat a la seva web un enllaç directe per subscriure’s al canal de Telegram i un altre per rebre el butlletí informatiu electrònic AD 400. La darrera newsletter es va enviar a principis de mes, justament per promocionar les Jornades de Cuina d’Hivern, que aquest any porten com a nom “Els Fogons del Món”. Les Jornades estant tenint una bona acceptació per part del públic, que valora molt positivament la qualitat de les propostes dels restaurants massanencs, que ofereixen plats de la gastronomia andorrana, italiana, brasilera, portuguesa, argentina, filipina, xilena, mexicana i d’altres procedències.

 

13/2/2024