Ingredients :
Preparació :
Es baten les clares d’ou amb una culleradeta de sucre, a punt de neu; mireu que us quedin ben dures.
Es posa la llet a bullir amb 100 g de sucre. Quan bull, s’hi van posant les clares a cullerades, mentre la llet bull. Aneu-les girant mentre es couen durant dos minuts. Les aneu traient i les deixeu refredar en un colador perquè s’escorrin.
Desfeu els rovells d’ou i el midó en un bol de llet freda. A la llet on heu bullit les clares hi afegiu 100 g de sucre i de la pela de llimona. Després que hagi bullit tres minuts, afegiu-hi els rovells. Coleu la barreja i torneu-la a posar al foc. Sense deixar de remenar, espereu que arrenqui el bull una altra vegada i retireu-la del foc. Poseu la crema en terrinetes de fang.
Poseu-hi les clares que heu bullit pel damunt, en forma de petites illes. A part feu un caramel en una paella amb 50 g de sucre, es remena i quan té un color fort s’hi afegeixen 30 cc d’aigua i ho remeneu. Quan sigui fet el tireu pel damunt de la crema.
Si us agrada més, podeu espolsar una mica de sucre pel damunt de cada crema i planxar-la amb un ferro roent, llavors cal posar-hi pel damunt, en forma de petites illetes, les clares bullides.