Un dels plats forts d´Andorra és la seva gastronomia, que combina la cuina d´alta muntanya amb la creativitat dels restauradors. Durant tot l´any, hi ha diverses propostes per desgustar la gastnomia andorrana. A l’hivern, amb el fred, arriben les JORNADES DE CUINA D¨HIVERN LA MASSANA FOGONS. Els mesos més freds són ideals per provar el trinxat de muntanya amb trumfes d´Andorra, o altres plats innovadors elaborats amb productes de proximitat, amb segell de qualitat. Toi i que el porc és un dels protagonistes indiscutibles de la temporada hivernal - amb embotits del país i receotes tradicionals-, a la cuina d´hivern també hi tenen un paper destacat les llegums i les verdures. Fins i tot hi trobareu un menú especial dedicat als calçots. Us recomanen que no marxeu senes provar la vedella del país.
Quan arriba la tardor, comencen les JORNADES DE CUINA DE TARDOR “LA MASSANA FOGONS”, la millor manera de conèixer, tastar i gaudir de la gastronomia de la Massana i dels plats més elaborats típics de la tardor.
Els menús d´aquestes jornades estan inspirats en la gran varietat de productes que ens ofereix la tardor. Els restaurants ens presenten plats elaborats amb els millors ingredients de proximitat, barrejant les receptes tradicionals de la cuina de muntanya amb els tocs creatius de cada xef. Cuina amb arrels tradicionals i, alhora, creativa i innovadora, a partir de productes locals.