Ciclisme

Passa-t'ho d'allò més bé amb la bicicleta i gaudeix de tots els llocs que Andorra et pot oferir. A La Massana hi trobaràs una infinitat de rutes i camins pels quals et pots perdre i gaudir de la natura.

Ciclisme

El ciclisme a Andorra es viu molt intensament. Al Principat hi ha fins a 21 ports de muntanya! Per aquesta raó, tant la Vuelta a Espanya com el Tour de França escullen les nostres carreteres per organitzar les seves etapes reina, amb ports de totes les categories, incloses la 1a i l'Especial.

L´Estació d´Arinsal, la Collada de Beixalís, l´EStació de Pal i el Port de Cabús són els ports de la Massana que et faran sentir com un autèntic campió, mentre gaudeixes de tota la bellesa natural d'Andorra. Aquí podràs conèixer en profunditat algunes de les rutes més icòniques de les nostres carreteres, amb informació detallada referent als itineraris i al quilometratge.

Andorra i les bicicletes: una relació molt especial.

L'afició al ciclisme a Andorra no només es veu els dies d'etapa durant el Tour o la Vuelta. Quan ens visitis, ho podràs comprovar: per les carreteres del Principat hi circulen ciclistes de tot arreu, sobretot a la primavera i a l'estiu. Aquests ciclistes, com tu, arriben atrets per la duresa dels nostres ports de muntanya, l'espectacularitat dels nostres paisatges i la riquesa del nostre patrimoni cultural.

Rutes de ciclisme a Andorra, amb tots els serveis

La millor prova de l'afició pel ciclisme a Andorra és la gran varietat i qualitat dels serveis dissenyats per als ciclistes. A la parròquia trobaràs molts hotels especialitzats en aquest esport, per poder descansar després d'una dura etapa:

Les sales adaptades d'aquests establiments et permetran guardar de manera segura la teva companya de viatge fidel. A més, tenen manxa d'aire, espais adaptats per netejar la teva bicicleta i informació turística d'especial interès per als cicloturistes. I per si no fos prou, els seus restaurants ofereixen horaris d'esmorzar ampliats i menús a mida, basats en les dietes per a ciclistes com tu.

Campionat i Copes del Món de BTT

Vallnord Pal-Arinsal ha esdevingut un escenari habitual de les grans competicions internacionals de bicicleta de muntanya. Al llarg de la darrera dècada, el Vallnord Bike Park ha organitzat:

  • 7 copes del Món UCI de BTT (2008, 2009, 2013, 2016, 2017, 2018 i 2019)
  • 1 Campionat del món UCI de BTT i Trial (2015)
  • 3 Campionats del Món Màsters UCI de BTT (2016, 2017 y 2018)Unió Ciclista Internacional va concedir a Andorra els campionats del món de bicicleta de muntanya i trial.

La gran fita, però, es va assolir el 2015, quan la Unió Ciclista Internacional va concedir a Andorra els campionats del món de bicicleta de muntanya i trial.

Descobreix les activitats a Vallnord Bike Park La Massana | Vallnord - Pal Arinsal

I descarrega’t el mapa de cicloturisme

 

VA DE BIKES: Andona club