Natura

La Massana és un destí de natura. T´oferim paisatges de bellesa singular, en què la muntanya és la protagonista tant per als amants de l´esport com per als qui gaudeixen submergint-se en la naturalesa i observant els animals i les plantes.

Les nostres terres potencien la convivència respectuosa amb la natura dels visitants que arriben amb ganes d’interactuar amb el paisatge. El concepte de l’ecoturisme ha calat profundament en la cultura andorrana, històricament lligada al respecte al medi ambient. El Principat disposa d’un llegat natural i cultural immens en relació al seu territori, geogràficament limitat, un fet que el converteix en un escenari somiat per als amants de la natura. Els espais naturals protegits, ofereixen una gran varietat de flora i fauna. Pel que fa a la Massana tenim el Parc natural del Comapedrosa, una meravella natural que constitueix un autèntic tresor per a aquells que volen gaudir de la natura i de la seva diversitat biològica en l’estat més pur.

Natura

Les valls més profundes, el poble de la Massana es troba a 1.200 metres d´altitud, es barregen amb pics de fins a 3.000 metres, com ara el de Comapedrosa (2.942m.), el pic més alt d´Andorra. Sens dubte, és un escenari en què poble i naturalesa es conjuguen per oferir nombroses opcions d´oci i diversió als visitants de la Massana.

La possibilitat de fer activitats a l´aire lliure en un entorn de bellesa espectacular és, de fet, un dels principals atractius de la Massana.

Natura
  El Parc Natural del Comapedrosa   Centre d'Interpretació del Comapedrosa   Llacs   Rutes a peu