Pollastre a la Cassola amb Bolets

Pollastre a la Cassola amb Bolets

Ingredients:

  • Un pollastre
  • 1/2kg de bolets barrejats
  • sal
  • pebre
  • 1/4 d’oli
  • dues cullerades de greix dolç
  • una ceba
  • dos alls
  • 1/2 l de caldo
  • un got de vi blanc
  • una copeta de conyac

Preparació:

Talleu el pollastre a trossos i el salpebreu. Fregiu-lo en una paella amb el greix dolç, l’oli, la ceba i els alls; quan sigui fregit, poseu-lo a la cassola amb l’oli de fregir i els bolets cuits (que poden ser rovellons, llanegues, potes de rata, ceps, carreroles o potes de perdiu). Remeneu una mica i hi afegiu la copeta de conyac i un got de vi blanc; corregiu-ho de sal i quan hagi bullit hi afegiu el caldo. Ho heu de deixar bullir 1/2 hora ben tapat.