Circuit curta distància Collada de Sanfons

Iniciem la ruta a Arinsal, davant del Centre d’interpretació del Comapedrosa, i farem els primers 500 m per asfalt, en clara pujada, per travessar el túnel al final de la carretera. Després, girarem a la dreta, seguint les senyalitzacions de GR, i ja entrarem en camí. Al principi és un camí ample, i tot seguit, passarem per un sender, sempre per GR i seguint les senyalitzacions que ens indiquen el camí al refugi de Comapedrosa.

Creuarem els torrents per ponts de fusta, abans d’arribar a la Colladeta de Comapedrosa després d’una forta pujada. Arribats al refugi, seguim les senyals de GR a la dreta, que ens portaran a la Collada de Sanfons i, tot seguit, al Coll del Port Vell, on veurem l’estació hivernal d’Arinsal. Davallarem fins a una pista forestal, on iniciarem el descens, primer suaument i posteriorment, amb més pendent per sota dels remuntadors, que ens portarà a Les Marrades, una sèrie de ziga-zagues que ens baixaran a la base de l’estació. Un cop toquem asfalt de nou, desfarem el tram inicial, ara en baixada, fins al punt de sortida.

Aigua: Arinsal, Refugi de Compapedrosa

Descarrega’t Alpify, l’app de seguretat que permet, que en cas d’emergència, l’usuari enviï la seva ubicació exacta als equips de rescat.

13 km - Nivell mig