Circuit vertical Alt de la Capa

Iniciarem el recorregut al peu del telecadira “Josep Serra”, a la cota 1.550 m de l’estació hivernal d’Arinsal. Els primers 500 m els farem per pista d’esquí, verda a l’estiu, fins a trobar un sender a la dreta que ja s’enfilarà amb força, especialment després de travessar el torrent per una passarel·la de fusta que en un tram sense sender, però molt evident, ens deixarà a la base alta de l’estació.

Seguirem un tram asfaltat curt i tornarem a pujar amb força, primer sota la línia del telecadira i després pel camí que, sempre en forta pujada, deixarà el giny mecànic a la dreta, fins que sortirem a un petit collet des del qual ja veurem la piràmide final.

Aquest serà el tram amb més pendent, en el qual anirem buscant les traces de camí sempre amb la referència del cim ben visible, fins que arribarem a coronar-lo.

Gaudirem de vistes magnífiques des del cim. És recomanable fer la baixada pel Port Negre, a on trobarem pistes forestals que ens permetran arribar al punt de sortida més còmodament.

AIGUA: Font al poble d’Arinsal

3,4 km - Nivell mig